Försäkra elbil bakgrund
Försäkra elbil logo

Försäkra elbil hos Gofido


För dig som letar efter ett bra bolag att försäkra elbil hos så är Gofido ett ypperligt val att överväga.

Därför Gofido

Den största fördelen med att försäkra din elbil hos Gofido är det breda utbudet av försäkringsval. Från trafikförsäkring till vagnskada och allrisk, allt finns. Priset på din försäkring är också flexibelt och baseras på flera faktorer som bilmodell, din ålder och körhistorik. Slutligen, med endast en månads uppsägningstid är det enkelt att hantera din försäkring efter dina behov.

  • Försäkra elbil hos Gofido

Täckning & skydd

När du tecknar en försäkring med Gofido får du tillgång till en grundläggande trafikförsäkring. Denna obligatoriska försäkring täcker personskador och skador på andras egendom upp till 300 miljoner kronor. Försäkringen gäller även om någon annan drabbats av skada i samband med användning av ditt fordon.

För de som önskar utökat skydd finns det alternativ som halvförsäkring och helförsäkring. Halvförsäkringen inkluderar skydd mot brand, glas och stöld. Helförsäkringen lägger till ytterligare skydd för vagnskada. Dessutom kan du lägga till tilläggsförsäkringar som hyrbil och självriskskydd vid djurkollision.

Gofido går ett steg längre med specialanpassade försäkringar. Du kan till exempel få ersättning för kristerapi om du eller en passagerare i din bil lider av psykisk ohälsa som en direkt följd av en trafikolycka. Ett annat exempel är trafikolycksfallsförsäkringen, som kompletterar trafikförsäkringen och erbjuder upp till 600 000 kronor i ersättning vid medicinsk invaliditet.

Försäkra elbil hos Gofido

Omdöme

Försäkra elbil bakgrund
Intresserad av Gofido?

SE DITT PRIS